6.4 C
Zagreb
Naslovnica Sport Sportaši uz Petrinju i Sisak: Nema predaje; Bože čuvaj Hrvatsku

Sportaši uz Petrinju i Sisak: Nema predaje; Bože čuvaj Hrvatsku

Brojni hrvatski sportaši i klubovi poslali su poruke podrške Petrinji i Sisku, gradovima najjače pogođenima današnjim snažnim potresom snage 6,3 po Richteru s epicentrom u blizini Petrinje, prenosi HRT.

Poruke podrške odmah su poslali Dinamo i Hajduk

– Dinamo uz Petrinju i Sisak. Nema predaje. Šaljemo podršku svima pogođenima potresom i u našim drugim gradovima i mjestima, napisao je Dinamo u objavi na Instagramu.

Reagirao je odmah i Hajduk uz poruku “Bože čuvaj Hrvatsku”.

Nogometni klub Rijeka objavio je:

– Čekamo kraj te mučne 2020. godine… dragi naši Petrinjci, ali i svi naši sugrađani u svim mjestima koji su morali bježati iz svojih domova, čuvajte se… Uz Vas smo, pazite na sebe i jedni na druge.

Dejan Lovren je na Instagram Storyju poručio: – Molite se! Nekome smo se zamjerili očito. Žao mi je svih ljudi koji proživljavaju ove strahove. Užasno nešto. Najveće molitve idu prema gradu Petrinji. Držite se dragi ljudi, ne dajte da nas razdvajaju. A toplo bih preporučio da se hitno ukinu propusnice.

Poruke podrške pružili su i brojni drugi hrvatski sportaši među kojima i Darijo Srna, Domagoj Vida, Dominik Vidaković, izbornik Zlatko Dalić, Ivan Klasnić, Goran Ivanišević, Filip Hrgović, Lokomotiva, Cibalia, Osijek, Hrvatski košarkaški savez, Hrvatski rukometni savez…

Najnovije

Još iz rubrike