Frano Lasić o drami s poroda: Žena je imala koronu, bila je u tom odjelu. Sin se zove Nikolas

Glumac i glazbenik Frano Lasić (66) i njegova supruga, beogradska likovna umjetnica Milena Lasić (35), krajem studenoga postali su ponosni roditelji dječaka. Sada su otkrili ime koje su mu nadjenuli, ali i kako je Milena tijekom devetog mjeseca trudnoće bila zaražena korona virusom.

– Presretan sam zbog rođenja sina Nikolasa. Osjećam se kao ptičica. Supruga i ja bismo voljeli malo više spavati, ali zaista nam ništa nije teško – otkrio je Lasić tijekom gostovanja u emisiji ‘Kec Na Jedanaest’ na srpskoj televiziji K1. No porod nije prošao bez komplikacija. Milena je u devetom mjesecu trudnoće saznala kako je pozitivna na korona virusa.

– Supruga je u devetom mjesecu trudnoće dobila koronu, nekoliko dana prije poroda izgubila je osjet okusa i mirisa i rodila na kovid odjelu. Srećom, sve je prošlo kako treba i sada je odlično – ispričao je Frano.

Milena je za srpski Blic ispričala kakvu je dramu zbog korona virusa proživljavala prije samog poroda.

– Pet-šest dana sam ležala, potpuno izmorena, a onda je u noći između subote i nedjelje počeo porođaj. Sina sam vidjela tek kada sam izašla iz rodilišta – rekla je beogradska umjetnica, koju su u skladu s korona protokolom odveli iz porođajne sale.

No na dan kada je izlazila iz rodilišta, Milena je saznala kako joj je tata u bolnici zbog korone te da joj se brat u međuvremenu također zarazio.

– To razdoblje, osim što je bio najljepše jer sam dobila dijete, bilo je i vrlo stresno jer sam brinula na više frontova. Bilo je i fizički teško što zbog virusa što zbog porođaja koji izmuči svaku ženu – dodala je Milena. Nakon što je rodila saznala je kako joj je sin negativan, a njezin brat i tata sada se osjećaju dobro.

Frano se zbog Milene vratio glazbi, a u posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom. Par je sretan zbog sinčića te uživaju u ulozi roditelja, prenose 24sata.

Facebook Komentari