Kolege se u suzama opraštaju od Kiće: Nije znao za mirovinu, najveća želja bila mu je nastupati dokle god je živ

Kićo Slabinac ostavio je golem trag na domaćoj glazbenoj sceni, a kolege se opraštaju od domaćeg pjevača koji nas je napustio u petak u 77. godini života.

Hrvatski pjevač, gitarist i skladatelj Krunoslav Kićo Slabinac preminuo je u petak ujutro u 77. godini nakon borbe s dugom i teškom bolesti. Tijekom bogate karijere surađivao je s brojnim kolegama, a svi se u velikoj tuzi opraštaju od legendarnog pjevača.

“S velikom tugom javljamo kako je Krunoslav Kićo Slabinac, legenda tamburaške, zabavne i popularne glazbe, preminuo u 77. godini života. Krunoslav Kićo Slabinac, poput mnogih svojih kolega s pedeset i više godina karijere, nije znao za mirovinu i najveća želja mu je bila nastupati dokle god je živ. Želja mu je ispunjena, a mi ćemo zauvijek biti počašćeni što smo imali prilike surađivati s njim”, objavili su iz diskografske kuće Croatia Records s kojom je Kićo surađivao tijekom cijele karijere.

O tužnoj vijesti oglasio se i Duško Lokin koji je bio u šoku kada je čuo vijest o odlasku kolege i prijatelja.

”Bio je društven, natprosječno duhovit, a kakav je bio kao pjevač to ionako svi znaju. Bio je najveći zabavljač na ovim prostorima. Takvih kao on nije bilo i neće biti. Falit će mi, naravno da će mi faliti. Ali najviše će nedostajati svojoj obitelji i mnogobrojnoj publici koju je imao širom svijeta”, ispričao je Lokin za 24sata.

Od Kiće se na Instagramu dirljivim riječima oprostila i Nina Badrić.

“Izuzetan glazbenik, izuzetan pjevač, nevjerojatno duhovit čovjek, veliki zabavljač. Jedna od najvećih legendi koje smo imali. Živjet ćeš zauvijek kroz svoje nezaboravne pjesme. Počivao u miru dragi naš Kićo”, napisala je Nina, prenosi dnevnik.hr.

Preminuo Krunoslav Kićo Slabinac

Facebook Komentari