WhatsApp predstavio novost u dopisivanju: Od sada možete slati poruke koje će nestati nakon nekoliko dana

Već neko vrijeme priča se da će WhatsApp uvesti jednu, ali veliku promjenu u načinu rada – i napokon je otkriveno o čemu se radi.

Ova najpopularnija aplikacija za komuniciranje od sada ima opciju ‘poruke koje same nestaju’. Naime, tu opciju morate posebno uključiti u postavkama, a jednom kada ju uključite, sve poruke koje šaljete određenoj osobi ili u grupnim razgovorima nestat će nakon sedam dana, prenosi LADBible.

Iz WhatsAppa su napomenuli nekoliko stvari koje trebate znati prije nego uključite ovaj način rada. Prvo, ako koristite ovu opciju u razgovoru s jednom osobom, možete ju uključivati i isključivati koliko god puta želite, ali u grupnim razgovorima to kontroliraju administratori.

Također, ako osoba kojoj ste poslali poruku istu ne otvori u roku od sedam dana, poruka će nestati, ali pregled poruke će biti vidljiv u notifikacijama. Dakle, to ne znači da osoba neće moći napraviti screenshot vaše poruke i na taj način imati dokaz da se komunikacija, barem s jedne strane, dogodila. Sve fotografije i videozapisi koje šaljete spremat će se u galeriju samo ako imate uključenu opciju automatskog spremanja. Kada poruka nestane, sadržaj i dalje ostaje na vašem uređaju.

Još uvijek nije poznato kada će opcija biti dostupna, prenosi Večernji.

Facebook Komentari