Stigla prinova: Marijana Batinić postala majka po drugi put

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić jučer je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet donijela svoje drugo dijete, javlja Story.hr. Batinić je rodila djevojčicu kojoj još uvijek nije poznato ime, a 39-godišnja voditeljica je u nedavnom intervjuu naglasila kako će ime odabrati starija sestrica Ena koju je sa suprugom Matejem Pašalićem dobila 2015. godine, piše Večernji.

Prinovom se još uvijek nije pohvalila na društvenim mrežama no ne sumnjamo da će novu članicu obitelji uskoro predstaviti svijetu. Inače, Marijana je nedavno pokazala je kako izgleda klasična trudnoća i kroz kakve sve emotivne i hormonalne promjene žene, pa i ona, prolaze kroz trudnoću, a za to je dobila podršku mnogih žena koje su podijelile svoja iskustva.Voditeljica je objavila snimku na kojoj škarama reže jastuk, a sve to je začudilo supruga Mateja koji je snimao video.

“Nervira me ovaj jastuk”, kazala je Marijana u snimci sa škarama u ruci, a zatim je pojasnila potrebu za “gniježđenjem” tijekom trudnoće. “Objavila sam ovaj video jer mi se čini da se premalo priča o tegobama i emotivnim stanjima kroz koje žene prolaze u trudnoći.

Čast iznimkama. To što nam je teško i progovaramo o tome ne znači da smo obijesne ili nezahvalne”, napisala je Marijana, nakon čega je dobila brojne poruke podrške njezinih pratiteljica. “Nisam jedina i trebamo više progovarati o svemu što mame prolaze, kako u trudnoći, tako i nakon poroda. Lakše je kad znaš da nisi ni sama ni luda”, poručila je svojim pratiteljicama.

Facebook Komentari