Dinamovci, sretan put! I drugi put svi su negativni na koronu

Dinamo može krenuti za Rumunjsku! I drugi obavezan test prema Uefinim propisima nije pokazao da je itko od dinamovaca pozitivan na korona virus, pišu 24sata.

– Svi klubovi sudionici Uefinih natjecanja obavezni su uoči odigravanja europskih utakmica odraditi testiranja na Covid-19, i to najmanje dva testiranja. Svi su nalazi oba testiranja prve momčadi GNK Dinamo, kao i nalazi delegacije, negativni – objavio je klub u službenom priopćenju.

– Sukladno propozicijama Uefinih natjecanja momčadi su obavezne podvrgnuti se testiranju na Covid-19, a Uefa je u ponedjeljak ujutro obavijestila klub o rezultatima drugog testiranja.

Dakle, kuferi i putne torbe mogu se pakirati. Dinamo za Cluj kreće u utorak i dan kasnije s prvakom Rumunjske borit će se za prolazak u treće pretkolo Lige prvaka od 20 sati.

Dobre su vijesti, također, stigle i s Kajzerice. Ni testovi na Lokomotivinim igračima nisu pokazali da ima novozaraženih, pa su procedure za dvoboj s austrijskim Rapidom uspješno sprovedene.

– Rezultati nedjeljnih testiranja u NK Lokomotivi pokazala su kako su svi negativni na Covid-19 te nema novozaraženih. Svi igrači bit će ponovno testirani u narednih nekoliko dana i na taj način će klub nastaviti precizno pratiti stanje i osigurati sve potrebne radnje kako bi u najvećoj mogućoj mjeri zaštitili igrače i stručni stožer te omogućili sudjelovanje u nadolazećim natjecanjima – poručili su iz redova hrvatskog doprvaka koji Rapid očekuje u srijedu u 19 sati.

Facebook Komentari