Stipe dobio liječničku suspenziju i opet mora na pregled rožnice

Ovaj put je samo jednom uboden u oko, ali Stipe će opet morati k okulistu. Ne gine mu pregled rožnice koju je operirao nakon drugog meča protiv Daniela Cormiera (37) u kojem je više puta dobio u oči te se u jednom trenutku spominjalo kako će Stipe možda morati i uzeti dužu pauzu zbog problema s očima, a li uspio se Miočić vratiti još jači, pišu 24sata.

Ovaj je put ‘deblji kraj’ izvukao upravo Daniel Cormier koji će morati riješiti probleme s okom od oftalmologa ili se neće moći boriti do veljače sljedeće godine. I Miočić i DC dobili su liječničku suspenziju od mjesec dana kao i većina boraca s događaja. Dobio ju je i Sean O’Malley (25) koji je ozlijedio sam sebe i izvrnuo zglob te ga vjerojatno čeka šestomjesečna suspenzija ako se pokaže da je ozljeda ozbiljnije naravi.

Ako će sa Stipom sve biti u redu, mogli bi ga u kavezu gledati do kraja godine, ali to je dosta upitno. Najvjerojatnije će mu suparnik biti Francis ‘Predator’ Ngannou (33) kojeg je već pobijedio sudačkom odlukom 2018. godine, ali pitanje je hoće li doći do promjene zbog mogućeg prelaska Jona Jonesa u tešku kategoriju.

– Upravo sam završio razgovor s odgovornima u UFC-ju i potvrđujem da odustajem od obrane svoje titule u lakšoj kategoriji, službeno je na raspolaganju, zahvaljujem svima na divnom dosadašnjem putovanju i krećem nabacivati težinu za moju sljedeću borbu u teškoj kategoriji – objavio je Jon Jones svojim navijačima i MMA fanovima.

Tuču između Stipe i Jonesa intrigantnom je nazvao i Dana White, predsjednik UFC-ja. No White ne krije kako je zasad ipak u prednosti: Francis Ngannou.

– Realno, Ngannou je sljedeći u redu za napad na titulu. A dolazak Jona Jonesa u tešku kategoriju je svakako zanimljiva priča… Vidjet ćemo – najavio je White.

Facebook Komentari