Bivši ravnatelj HRT-a Kovačić o Macanu: Oni koji se služe takvim riječima na javnoj televiziji morali bi znati što izgovaraju

Bivši novinar i urednik na HRT-u, te v.d. ravnatelja te kuće Siniša Kovačić osvrnuo se na jučerašnji odlazak Krešimira Macana iz studija HRT-a i vrijeđanje nove saborske zastupnice Karoline Vidović Krišto:

“Prema Hrvatskom jezičnom portalu SPODOBA je “lik koji tek sliči ljudskom biću, poružnjena ljudska prilika; podoba, utvara.” Oni koji se služe takvim riječima na javnoj televiziji morali bi znati što izgovaraju. Karolina Vidović Krišto je obrazovana žena, vrsna majka, a od naroda je izabrana za saborsku zastupnicu.

Zaslužuje hitru ispriku i buket cvijeća Krešimira Macana koji ju je izlazeći iz emisije Otvoreno nazvao spodobom, a Macan i njegov ispad osudu HRT-a i svih ženskih udruga. Kao pravi komunikacijski stručnjak i politički PR-ovac Macan je mogao znati što ga očekuje i na što pristaje kada sjeda u emisiju uživo s Karolinom koja je radeći na HRT-u, vodeći i uređujući brojne emisije, naučila komunikacijske vještine i zna kako nadmoćno iskoristiti dragocjene minute utjecajne TV emisije.

Uostalom, kao izrazito neugodan sugovornik, pokazala se u kampanji, istoj onoj koju je secirao Macan”, napisao je Kovačić, koji sada uređuje HKM, na svom fb-u.

Macan se ne misli ispričati Karolini Vidović Krišto: Moram priznati da je postala novi Željko Glasnović u Saboru

VIDEO Žestoko Otvoreno HRT-a: Macan napustio studio i gošću nazvao spodobom

Ivan Račan nakon što je Macan demonstrativno napustio Otvoreno HRT-a: Uh. Krešo nisi trebao otići

Facebook Komentari