Čilić nakon samoizolacije opet sa sinom: Sad ga mogu maziti

Hrvatski tenisač Marin Čilić (31) objavio je da je tri puta testiran na Covid-19 nakon što se virus pojavio na Adria Touru u Zadru, a za razliku od njegovih kolega Grigora Dimitrova, Borne Ćorića, Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića, čini se da je Čilića virus ipak zaobišao, pišu 24sata.

Nije Čilić želio ništa prepustiti slučaju pa je, kako je i najavljivao, nastavio s dvotjednom izolacijom i testiranjima. Nakon što je prošlo 14 dana, a Marinov treći test bio je negativan, na društvenim mrežama se javio fotografijom sa sinčićem Baldom.

– Sretan sam što ću se napokon vratiti na teren i što opet mogu maziti malenog – napisao je novopečeni otac, a u komentarima je ‘zaradio’ pohvale zbog mjera opreza.

Tenisač i njegova supruga Kristina (30) sinčića su dobili početkom godine, a Čilić je zaključio kako mu je globalna pandemija korona virusa, koja je nedugo zatim uslijedila, pružila jedinstvenu priliku da provede puno više vremena s bebom nego što bi si ti mogao dopustiti u normalnim okolnostima.

Facebook Komentari