Megan Fox o zlostavljanju: Bilo mi je 15 i plesala sam u bikiniju

LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 09: Megan Fox attends the PUBG Mobile's #FIGHT4THEAMAZON Event at Avalon Hollywood on December 09, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Rodin Eckenroth/Getty Images)

Megan Fox (34) je prije jedanaest godina gostovala u emisiji komičara Jimmyja Kimmela (52), a on se ovih dana širi društvenim mrežama. Glumica je progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je doživjela kad je imala 15 godina. Film u kojem je tad glumila režirao je Michael Bay (55).

– Upravo sam bila navršila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu Zločesti dečki. Snimali su scenu u klubu i doveli su me, a ja sam nosila bikini, crveni kaubojski šešir i štikle. Bay je to odobrio, a oni su ga upozorili da sam maloljetna i da ne mogu piti alkohol. Njegovo rješenje tog problema bilo je da plešem ispod vodopada i da mi se bikini namoči – ispričala je Megan.

Intervju je izazvao zgražanje javnosti jer su je voditelj i publika, umjesto da joj pruže podršku, ismijali njezine riječi. Kad se publika počela smijati, Megan je dodala: ‘Tada sam bila u osmom razredu. Eto kako razmišlja um Michaela Baya’.

– Pa tako svi razmišljamo, samo neki od nas znaju kako potisnuti te misli – rekao je tada Kimmel, a mnogi su tu izjavu iskritizirali i nazvali je ‘dnom dna’, pišu 24sata.

Facebook Komentari