Repeša na putu u bivši klub: U Fortitudu ga žele za trenera

Legendarni Jasmin Repeša opet se vraća u Italiju, sudeći prema pisanju tamošnjih medija. Naime, Repeša je kandidat za preuzimanje Fortituda iz Bologne.

Podsjetimo, hrvatski je stručnjak bez angažmana od raskida suradnje s podgoričkom Budućnosti. Nakon godinu dana odmora, Repeša bi mogao preuzeti Fortitudo, bude li klub iz Bologne odustao od novoga ugovora za svog aktualnog trenera – Antima Martinija.

– Fortitudo ima još godinu dana ugovora s Martinom, ali postoji klauzula po kojoj klub iz ugovora može izaći do 15. lipnja jer je dogovorena suradnja i opcija +1 ako obje strane budu zadovoljne. Bude li tako, Repeša je glavni kandidat za novog šefa struke – pišu Talijani.

Fortitudo iduće sezone igra Ligu prvaka, pa bi im Repeša došao kao dobar izbor. Da se poslužimo Jaskovim riječnikom: “They would be in bonus.”

Inače, Repeši bi to bio povratak u ovaj klub, gdje je ranije radio od 2002. do 2006. godine, a s ovim klubom je osvojio i naslov. U Italiji je još vodio Benetton, Lottomaticu iz Rima te Armani Milano, pišu 24sata.

Facebook Komentari