U Sloveniji 82 zaražene osobe, Vlada zamolila građane da ostanu kod kuće; Policija uhitila muškarca u Crnoj Gori jer je širio paniku

Slovenski premijer Šarec potvrdio je kako su u toj zemlji 82 zaražene osobe te je proglašena epidemija. Osim toga, zabranjen je ulaz kamionima iz Italije.

Vlada je zato na Twitteru zamolila građane da ostanu kod kuće i zamolila ih da vjeruju institucijama da će raditi svoj posao.

Slovenski prometni servisi u četvrtak upozoravaju na velike kolone i duga čekanja za teretna vozila na izlasku iz Slovenije u Hrvatsku zbog kontrola uvedenih zbog koronavirusa. Teretna vozila danas na izlazak iz Slovenije na graničnom prijelazu Obrežje/Bregana čekaju deset sati, na prijelazu Gruškovje/Macelj jedan do dva sata, a na graničnom prijelazu Metlika/Jurovski Brod oko dva sata, navodi portal.

Policija u Crnoj Gori uhitila je muškarca koji je na društvenim mrežama širio paniku zbog koronavirusa. On je na Facebooku napisao kako ima informaciju da je oboljelo 13-ero ljudi te da institucije ne rade svoj posao, javlja Mondo.me.

* U Srbiji je koronavirusom zaraženo 19 osoba

* U Sloveniji su oboljele 82 osobe

* U BiH je zaraženo 11 ljudi

* Zatvaraju se sve škole i vrtići u Sloveniji

* Broj oboljelih u svijetu premašio je 126.000 , piše dnevnik.hr.

Facebook Komentari