Riječka vijećnica Milinović: Budite spremni na satiru paljenja Pupovca kao krnje kao antipoda svega ljudskog, poštenog i hrvatskog

Riječka vijećnica Ivona Milinović osvrnula se na maškare u Imotskom:

[HRVATSKA JE SLOBODNA ZEMLJA VEĆINSKOG HRVATSKOG I KATOLIČKOG NARODA]

Hrvatski branitelji su se devedesetih borili za slobodu. Slobodu govora, misli, vjeroispovijesti. Nisu se borili da bi nam bilo kakve manjine nabijale kompleks manje vrijednosti zato što smo se usudili braniti i obraniti našu Domovinu. Nećemo se sramiti što smo Hrvati i kršćani!
Hrvatska je kršćanska zemlja koja u glavnini ne podržava koncept istospolnih “brakova”. Narod je svoje rekao na referendumu 2013. godine! To nikako ne znači da osobe homoseksualne orijentacije itko ikad smije diskriminirati na temelju orjentacije kao što je to bilo u jugoslavenskoj diktaturi. ALI. Dosta je bilo terora. Crkva, Domovina, nacija – to su naše svetinje. Palite naše biskupe kao krnje. Prihvatite da i neki drugi pale vaše svetinje kao krnje. Vješate našeg prvog hrvatskog predsjednika doktora Tudjmana na naslovnicama srpskih Novosti? Budite spremni na satiru paljenja Pupovca kao krnje kao antipoda svega ljudskog, poštenog i hrvatskog. Zapalili ste Kolindu Grabar Kitarović kao krnju? Budite spremni da se pali i Milanović i Stazić i Tito kao krnja.
Htjeli ste satiru? Imat ćete satiru. Nećemo se ispričavati. Plačite. Kukajte. Zovite pravobraniteljice. Prijavljujte za govor mržnje. Kako bilo da bilo, dosta je bilo. Nećemo se mi u svojoj Domovini sramiti što smo većina, napisala je Milinović.

Facebook Komentari