Sinčić dobio Jelenićevu imovinsku karticu i ostao u čudu: Trebao je procesuirati BORG grupu, a pripada BORG grupi

Europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić objavio je koja je povezanost Grupe BORG i masona Glavnog državnog odvjetnika u odlasku Dražena Jelenića.

“// GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK POVEZAN SA BORG SKUPINOM //

Hrvatska je premrežena HDZ-ovim i SDP-ovim koruptivnim radnjama, spletkama i međusobnim dogovorima.

Živi zid je svojevremeno podnio kaznene prijave protiv BORG skupine, gospodin Jelenić nije vidio ništa nezakonito u radnjama navedene grupe. Danas sam dobio u ruke njegovu imovinsku karticu. Unutra stoji da ima vlasnički udio u firmi InterCapital. U firmi koja je povezana sa BORG skupinom.
Dakle, prijavio sam njega – njemu. Dakle, GLAVNI DRŽAVNI ODVJETNIK, koji je trebao procesuirati BORG grupu, pripada BORG grupi.

Ali nije to najgore. Iako imovinske kartice državnih odvjetnika nisu vidljive građanima, itekako su vidljive Državnom sudbenom vijeću. I HDZ i SDP imaju svoje članove u DSV-u. Gost večerašnjeg Otvorenog, Peđa Grbin, član je DSV-a.

Oni su, dakle, imali uvid u imovinsku krticu Dražena Jelenića. Oni su znali i oni su sakrivali njegovu povezanost sa BORG-om. To je njihova borba protiv korupcije.

Ja ću ih prijaviti opet, novom državnom odvjetniku. Ako treba, krenut ću i stotinu puta ispočetka, ali od borbe za istinu i za sankcioniranje kriminala neću odustati. Tražim vašu podršku i pozivam vas da prestanete podržavati kriminal podržavajući stranke koje ga proizvode”, napisao je Sinčić.

Facebook Komentari