VIDEO EP rukomet 2020: Pogledajte Musin pobjednički gol na kraju šokantnih produžetaka s Norveškom

Pogledajte Musin pobjednički gol za finale EP-a na kraju šokantnih produžetaka s Norveškom.

Musi je loptu u toj ključnoj pobjedničkoj akciji dodao Igor Karačić, iako je imao i slobodnog Duvnjaka. Kara se u presudnom trenutku odlučio za stasitog kružnog napadača, Musa je prihvatio loptu na crti, okrenuo se i – pogodio.

“On mi je dodao loptu! Stavite u naslov: ‘Jedini srednji vanjski koji želi dodati Musi, on vjeruje u mene”, šalio se strijelac slavljeničkog zgoditka pred novinarima.

“Moramo se šaliti malo… Molio sam Boga da uhvatim loptu, a zatim sam se okrenuo i zabio gol. Vratilo se za Francusku jer smo bili hrabri do kraja. Pogledao sam lica suigača u produžecima i znao da neće odustati. Sad svi idemo po to jedino zlato koje nam nedostaje. Pokazali smo karakter i jedan momčadski duh i to nas je dovelo gdje jesmo. Tko je zabio taj pobjednički gol, najmanje je bitno. Bitno je da mi ispunjavamo naš cilj. Naš cilj još nije ispunjen, pošto smo rekli da smo ovdje došli pobijediti svaku sljedeću utakmicu. Ostala nam je još jedna stepenica”, poručio je Musa kojega su suigrači zamalo rastrgali od veselja kada je ključna lopta ušla u mrežu.

Duvnjak je dodao: “On je toliko pozitivan, igra tu obranu cijelo prvenstvo… drago mi je zbog njega da je baš on zabio pobjednički gol, on je dobri duh naše reprezentacije”, prenose Sportske novosti.

Iz minute u minutu, EP rukomet 2020: Kauboji u potpunoj drami nakon četiri produžetka u finalu, pala je Norveška

Facebook Komentari