-1.6 C
Zagreb
Naslovnica Sport EP rukomet 2020: Kauboji saznali s kim će igrati polufinale

EP rukomet 2020: Kauboji saznali s kim će igrati polufinale

Norveška će biti suparnik Kaubojima u petak u polufinalu EURA u Stockholmu. U utakmici koja je odlučivala o pobjedniku skupine u Malmou, pobijedili su Sloveniju s 33:30. Slovenci će na Španjolce, Portugal šokirao Mađarsku i izborio utakmicu za peto mjesto, javljaju Sportske novosti.

Norveška će biti suparnik Hrvatske u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva. Utakmica je na rasporedu u petak s početkom u 20.30 sati u Stockholmu, a prije toga će se od 18 sati u drugom polufinalu sastati Španjolska i Slovenija. Bilo je svakojakih priča, teorija i naklapanja o tome što bi Hrvatska trebala napraviti da bi imala lakši posao u polufinalu, no činjenica je da su mogućnost odabira zapravo imali Norveška i Slovenija.

Zanimljivo je bilo vidjeti kako će se izbornici ovih dvaju reprezentacija postaviti u toj utakmici koju su mogli igrati bez (pre)velikog opterećenja. Kako su već ranije osigurali polufinale, bilo je logično očekivati da će Christian Berge i Ljubomir Vranješ pričuvati svoje glavne adute ne bi li im se dogodila kakva nesreća kao što je to slučaj bio s našim Karačićem u završnici ogleda sa Španjolskom.

Tako su početak utakmice s norveške klupe promatrali Sagosen, Øverby, Bjørnsen, O’Sullivan i vratar Bergerud, a sa slovenske Bombač, Janc, Ferlin, Blagotinšek, Dolenec i Mačkovšek. Norvežani su ostali na klupi cijelo vrijeme, kao i većina navedenih Slovenaca, i izvjesno je da će i jedni i drugi polufinalne utakmice dočekati svježiji od svojih suparnika, pišu Sportske novosti.

EP rukomet 2020: Hrvatska sa Španjolskom u dramatičnoj završnici 22:22

Najnovije

Još iz rubrike