Dinamov dragulj dobio dobru ponudu, Olmo na pragu odlaska u nekad slavni talijanski klub

Milan je Dinamu poslao ponudu za Danija Olma, barata se cifrom od 30 milijuna eura! Pregovori su u tijeku… Ta se vijest u srijedu se probila do Rovinja. Još u utorak u Sportskim novostima napisali su da se u priču oko Olma uključio i talijanski gigant, ali tada je sve ipak bilo na špekulacijama koje su dolazile s nekoliko strana, a danas je priča skroz vjerodostojna.

Zvonimir Boban i njegov Milan žele Olma i velika je vjerojatnost da će se to dogoditi. Inače, o Milanu i Olmu špekuliralo se i ovoga ljeta, ali tada do transfera nije došlo. Tada je Olmo bio najbolji igrač mlade španjolske reprezentacije koja je osvojila naslov prvaka Europe, možda je tada Boban mislio da još nije vrijeme da ga dovede u Serie A.

Prema saznanjima Sportskih novosti Dinamu odgovara ponuda i za tu spreman je pustiti španjolskog reprezentativca, ali čeka se potvrda i Olmove strane. U ovom poslu modri klub želi ostati maksimalno korektan i neće siliti Olma da ode u neki klub u koji ne želi. Međutim, koliko su uspjeli saznati iz Sportskih i strana Danija Olma, kao i igrač žele u Milan, tako da bi posao trebao vrlo brzo biti zgotovljen. Konačno, danas su nazvali Olmovog menadžera Andyja Barru koji je u Barceloni.

– Zasada ne bih ništa komentirao…

Dakle, i to je komentar. Barra ništa nije demantirao, sve je jasno, Olmo bi trebao postati novi igrač Milana. Naravno, znate kako je to u transferima, dok se ne dogodi, nije gotovo. Ima tu dosta radnji, koje se u menadžerskom žargonu zovu ‘vezane radnje’. Pregovora se o bonusima, broju odigranih utakmica, postocima od slijedećih transfera, plaći igrača… Dok je tako, ne može se napisati da je Olmo sto posto novi igrač Milana, ali priča je zaista blizu konačne realizacije, pišu Sportske.

Facebook Komentari