Culej u policiji preuzeo famoznu kožnu torbu s Udbinim i ostalim tajnama oko koje se danas digla cijela strka

”Nestala je moja torba teška 10 kilograma u kojoj se nalazi dokumentacija svega što sam radio u Saboru… Ima u njoj presuda, dokumenata, od UDBA-e…”, rekao je u srijedu popodne novinarima Stevo Culej. U večernjim satima do svoje je torbe ipak došao.

Stevo Culej u večernjim je satima u policijskoj postaji preuzeo torbu za čiju je krađu optužio članicu stranke Živi zid, doznaje reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.

Živozidaš Tihomir Lukanić na Facebooku je ranije u srijedu napisao da je primio prijetnje nakon što je Stevo Culej zastupnicu Živog zida optužio da mu je ukrala torbu.

Culej je u popodnevnim satima optužio zastupnicu Živoga zida da mu je ukrala torbu. Rekao je da ju je na danu otvorenih vrata iznijela iz sabornice i već 10 dana mu je nije vratila.

”Nestala je moja torba teška 10 kilograma u kojoj se nalazi dokumentacija svega što sam radio u Saboru… Ima u njoj presuda, dokumenata, od UDBA-e vezano za saborske zastupnike, pa dokumenti o Miloradu Pupovcu…”, objasnio je Culej.

Kako je Culejeva torba s Udbinim i drugim tajnama završila u Živom zidu, pa na policiji

Facebook Komentari