Mađarski mediji o utakmici na Poljudu: Sve je bilo u redu do himni, ali nažalost utakmica je počela

U komentarima poraza svoje reprezentacije na Poljudu od Hrvatske, mađarski mediji ne očajavaju previše. Svjesni su da je Hrvatska bolja i svoju šansu za plasman na Euro i dalje vide, tim više što im je na ruku išla podjela bodova između Slovačke i Walesa u Trnavi.

“Nakon serije pojedinačnih pogrešaka Hrvatska je glatko pobijedila. Mi smo i dalje treći u skupini, ali još uvijek imamo priliku za plasman na Europsko prvenstvo. Dobra je vijest da Slovačka nije uspjela pobijediti Wales, a mi sad moramo pobijediti Azerbajdžan”, piše Magyar Hirlap.

“Sad možemo reći da je ona pobjeda protiv Hrvatske bila povijesna”

Slično rezonira i Origo.

“Nije nam uspio podvig u Hrvatskoj, ogromne indvidualne pogreške koštale su nas poraza. No idemo dalje, nade još ima.”

“Hrvati su nas u prvom poluvremenu bacili na pod! Ona pobjeda protiv Hrvatske ostvarena u ožujku bila je povijesna, sad se to može reći. Hrvati si nisu mogli priuštiti da se spotaknu kod kuće, njihova motivacija bila je ogromna, a Zlatko Dalić složio je snažnu početnu postavu vrativši Ivana Rakitića”, piše Index.hu.

Portal 24.hu također u prvi plan gura “užasne pogreške”:

“Mađarska obrana izgledala je sramotno”

“Pobijedili smo sami sebe, a konačni rezultat od samo tri razlike malo nam i laska. U nedjelju igramo protiv Azerbajdžana bez publike, a što misle o toj odluci, naši su navijači skandirali ‘UEFA mafija’. Moramo pobijediti Azerbajdžan kako bismo ostali u igri do 19. studenog i utakmice u Walesu.”

Pregled mađarskih medija završavamo s portalom 444.hu i njihovom opservacijom:

“Sve je bilo u redu do himni, ali nažalost utakmica je počela. Hrvati su tražili brzi gol, odmah je i pao, a obrana naše reprezentacije izgledala je sramotno.”, prenosi gol.hr.

VIDEO Hrvatska-Mađarska 3:0: Velika pobjeda Vatrenih u fantastičnoj atmosferi na Poljudu

Facebook Komentari