VIDEO Napad u Limburgu je teroristički, Mohammed, vozač kamiona ima 30 godina i došao je iz Sirije

Ad

Sinoćnji incident s kamionom u Limburgu vlasti sada klasificiraju kao teroristički napad, piše Focus.de. Ozlijeđeno je 17 osoba, devet automobila je uništeno.

To izvještava “ZDF”. Navodni počinitelj je iz Sirije i ima 30 godina. Slučaj je sada preuzeo tužitelj Frankfurta.

Kamion je trebao “ubrzati” prije nego što je došlo do sudara

Očevici su u ponedjeljak navečer rekli “Frankfurter Neue Presseu” da je vozač nakon bilijara izašao iz kamiona i izgledao ošamućeno. Govorio je i arapski. Oči su mu izgledale kao da je pod utjecajem droga, rekli su očevici “FNP-a”.

Nekoliko svjedoka novinama je kazalo da je kamion “naglo ubrzao” dok je vozio prema automobilima koji su čekali na semaforima.

Svjedokinja je razgovarala s vozačem kamiona

Svjedokinja je rekla za “Frankfurter Neue Presse”: “Obratila sam mu se. Krvario je iz nosa, ruke su mu bile krvave, hlače su mu bile rastrgane. Rekao je: sve me boli. Pitala sam kako se zove. Rekao mi je da se zove Mohammed. Tada svjedokinja nije znala da je taj čovjek vozač kamiona.

Zahtjev za azil osumnjičenog Sirijca, koji je vozio kamion iz Limburga, navodno je odbijen u listopadu 2019. godine. To izvješćuje der Spiegel. Kako javlja magazin, osumnjičeni je već bio poznat policiji zbog napada, droge i krađe.

VIDEO Kaos u Limburgu: Mohammed izbacio vozača iz kamiona i onda gazio sve pred sobom, više je ozlijeđenih

Facebook Komentari