Bjelica u Manchesteru: Moja ekipa uvijek igra na pobjedu

Nogometaši Dinama otputovali su u Manchester gdje ih sutra 1. listopada očekuje dvoboj protiv Cityja u drugom kolu skupine C Lige prvaka.

Trener Dinama Nenad Bjelica i Petar Stojanović održali su konferenciju za novinare uoči utakmice.

Zdravstveno stanje igrača je dobro. Igrači koji su zadnjih dana imali probleme dobro su se oporavili i vjerujem da će sutra biti na raspolaganju, rekao je Bjelica.

Osvrnuo se i na pohvalne riječi trenera Manchester Cityja Pepa Guardiole.

– Drago je čuti pohvale, pogotovo takvog trenera i ne sumnjam da će oni biti spremni na svaku našu opciju, ipak se radi o jednom od najvećih klubova na svijetu. Znamo da će ih teško biti iznenaditi, ali puno puta taktika je jedno, a neke druge stvari su za mene puno važnije da bi se ostvario pozitivan rezultat – puno agresivnosti, trke hrabrosti, igrati s velikim srcem i onda možeš doći do rezultata. Protiv ovakvog protivnika znamo da su nam šanse male, ali dok one postoje mi se želimo boriti, istaknuo je trener Dinama.

– Mi želimo ostvariti maksimum, bez obzira tko je protivnik. Moja ekipa uvijek igra na pobjedu. Znamo da je teško, da je malo klubova koji su to ostvarili na stadionu Cityja, ali mi vjerujemo u sebe i da ćemo imati svoje šanse, naravno da se mora puno toga poklopiti da bi došli do dobrog rezultata, ali mi vjerujemo da možemo, dodao je.

Guardiola pohvalio Dinamo i otkrio što je zamijetio: Hrvati su sjajni u svim sportovima

Facebook Komentari