Petković: Cilj mi je ponavljati ovakve igre što češće, da budem od koristi za momčad

Dvojac zagrebačkog Dinama, Bruno Petković i Dominik Livaković, dao je vrlo važan doprinos velikoj pobjedi hrvatske reprezentacije u Slovačkoj.

Dominik Livaković

“Znali smo da Slovaci imaju dobre, poznate igrače poput Škriniara, Hamšika i Dubravke, no ovo su jako važna tri boda, pogotovo zato što su osvojena u gostima. Srećom, sve je završilo odlično. Ja se trudim i u klubu i u reprezentaciji, no treba mi još mnogo utakmica da steknem potpuno povjerenje navijača”

Bruno Petković

“Ovo je bila odlična utakmica, kako moja, tako i cijele momčadi. Dominirali smo cijelu utakmicu, stvorili mnogo šansi, i naravno da sam presretan zbog svog pogotka. Cilj mi je ponavljati ovakve igre što češće, da budem od koristi za momčad. Pristup je bio pravi, bili smo agresivni, djelovali smo samopouzdano i pokazali prepoznatljivu igru”

Ivan Perišić bio je jedan od strijelaca Vatrenih u briljantnoj pobjedi svjetskih doprvaka u Slovačkoj.

Bolje nego u Rusiji

“Mislim da smo odigrali još i bolje nego u bilo kojoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Gotovo je svaka naša akcija bila šansa za pogodak”

Pristup i prilagodba

“Pristup je najvažniji, i još smo mu nadodali kombinatoriku – svi su igrači sudjelovali u akcijama. Na mladima svijet ostaje, a mi stariji moramo im pomoći u prilagodbi. Što se brže prilagode, to bolje za Hrvatsku”

U Baku po još tri boda

“Ovo je bila možda i ključna utakmica, no malo će nam značiti ne pobijedimo li u ponedjeljak Azerbajdžan. Idemo sada i tamo po tri boda pa da se što prije kvalificiramo za Europsko prvenstvo”

Facebook Komentari