Ministar Grlić Radman o svojoj ozbiljno velikoj imovini: Uvjeravam vas da će kartica biti puno manja nakon što više ne budem ministar

Imovinska kartica ministra vanjskih i europskih poslova Gordana Grlića Radmana zapela je za oko svakome tko ju je pogledao jer je u njoj pobrojan niz nekretnina, dionice, velika štednja… Komentirao je svoju imovinu i novi ministar.

“Ja sam točno trideset dana radio na tome sa stručnjacima i odvjetnicima da bude kako je propisano. Nema se što kriti. Imam 61 godinu, troje djece, sve je tamo napisano i sve možete naći”, komentirao je novinarima ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman svoju imovinu.

Ne brine se da bi se mogao pronaći nesklad u prijavljenoj imovini, prenosi N1.

“Povjerenstvo je kad je zaprimilo u roku imovinsku karticu kazalo da je sve u redu, vratilo mi je natrag da potpišem i pečatiram. Eventualno može biti dopuna, ali uvjeravam vas da će kartica biti puno manja nakon što više ne budem ministar”, ustvrdio je Grlić Radman.

Podsjetimo, u imovinskoj kartici prijavio je nekoliko kuća, stanova, šuma, livada, dioničarske udjele i 1,5 milijuna eura štednje.

Ministar vanjskih poslova je za hrvatske pojmove vrlo bogat čovjek: 11 nekretnina, dva BMW-a, više od milijun eura keša….

Facebook Komentari