Nacional: Predsjednica uzvraća udarac Milanoviću

Kako je Nacionalu potvrđeno iz izvora vrlo bliskih samoj predsjednici države, ovih dana napokon je privedena kraju složena višegodišnja administrativna procedura i dovršene su pripreme za prijenos vlasništva nad velikim dijelom kompleksa na Pantovčaku s Ureda predsjednika na Republiku Hrvatsku.

U idućih nekoliko tjedana predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović povući će potez kojim će djelomično ispuniti svoje predizborno obećanje o odricanju od raskošne rezidencije na zagrebačkom Pantovčaku, a ujedno i efektno odgovoriti Zoranu Milanoviću koji je nedavno najavio da bi jedan od njegovih prvih poteza u slučaju pobjede na izborima bio upravo preseljenje s ove lokacije.

Naime, kako je Nacionalu potvrđeno iz izvora vrlo bliskih samoj predsjednici države, ovih dana napokon je privedena kraju složena višegodišnja administrativna procedura i dovršene su pripreme za prijenos vlasništva nad velikim dijelom kompleksa na Pantovčaku s Ureda predsjednika na Republiku Hrvatsku.

Izvori bliski predsjednici tvrde da nije riječ o predizbornom potezu Kolinde Grabar-Kitarović, nego o realizaciji projekta za čiju su provedbu potrošene dvije godine pripremnih administrativnih radova.

Sada više nema prepreka za prijenos Pantovčaka s Ureda predsjednika na Republiku Hrvatsku, a nakon toga i na Grad Zagreb, piše tjednik.

Facebook Komentari