Ovo je Mostovih 12 na izborima za Europski parlament

Most je u srijedu predstavio svoju listu kandidata na izborima za Europski parlament. Na prvo mjesto Mostove liste stao je čelnik stranke Božo Petrov.

Most nezavisnih lista predstavio je svoje kandidate koje će građani moći birati na izborima za Europski parlament. ”Most će uvijek i svugdje štititi interese hrvatskog čovjeka u kojeg se drugi kunu, a bitan im je samo na dan izbora. Most neće zaboraviti svoje gradove i sela u dalekoj Europi, niti će biti omamljen slatkim riječima eurobirokrata. Navikli smo na jednoga u Hrvatskom saboru i obećavam da ćemo jednako ustrajno hrvatske interese braniti i u Europskom parlamentu, baš kao i u hrvatskom“, rekao je Mostov politički tajnik Nikola Grmoja.

Prvi na Mostovoj listi je čelni čovjek stranke Božo Petrov. ”Ako želite Hrvatsku u kojoj mladi mogu naći posao, u kojoj radnici imaju pristojne plaće, Hrvatsku u kojoj poduzetnici imaju nade za raditi, Hrvatsku u kojoj umirovljenici ne trebaju kopati po kontejnerima, Hrvatsku u kojoj smijete reći što mislite a da zato ne budete kažnjeni, Hrvatsku u kojoj se i vas pita za mišljenje, onda ćete izaći na izbore. Svojim neizlaskom ili izlaskom na izbore govorite koga podržavate ili kakvoj Hrvatskoj pripadate. Samo taj dan se pita baš vas kakva Hrvatska treba biti. Samo na vama je odluka hoćete li izaći na izbore pa će Hrvatska biti korak bliže onoj kakvu sanjate”, obratio se Petrov javnosti na predstavljanju kandidata.

Iza Petrova na listi slijede Sonja Čikotić, Ivan Prskalo, Ines Strenja, Ružica Vukovac, Robert Podolnjak, Ljubica Ambrušec, Nizar Shoukry, Ivan Bekavac, Mato Tomljanović, Ivan Matić i Miro Bulj, prenosi dnevnik.hr.

Facebook Komentari