2.4 C
Zagreb
Naslovnica Život i zabava Poznati astrolog predviđa uzvratnu utakmicu u Portugalu: Igrači Benfice će večeras biti...

Poznati astrolog predviđa uzvratnu utakmicu u Portugalu: Igrači Benfice će večeras biti puni vjere u pobjedu, ali i naivni te će to po njih djelovati porazno

Na stadionu Estádio da Luz u Lisabonu, GNK Dinamo od 21 sat gostuje kod S.L. Benfice u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige. U prvom susretu na Maksimiru GNK Dinamo je pobijedio 1:0 što je vrlo dobar rezultat uoči večerašnje uakmice u Portugalu.

Po THOTH Tarot kartama, današnji nogometni sraz između GNK Dinama i S.L. Benfice bit će, blago rečeno – složen i nepredvidljiv.

GNK Dinamu se u današnjoj THOTH Tarot seansi otvorila ispravno postavljena THOTH Tarot karta Velike Arkane, ATU XIV – UMIJEĆE, koju ezoteričari zovu još i – potporanj. Astrološka atribucija ove karte je Strijelac u Zodijaku, čiji je vladar planet sreće Jupiter.

Iza androginog lika na ovoj karti nalazi se veliki slavoluk s natpisom VISITA INTERIORA TERRAE RECTIFICANDO INVENIES OCCULTUM LAPIDEM, što s latinskog jezika prevedeno na hrvatski književni jezik znači – Posjeti unurašnjost Zemlje, pročišćavajući se, ćeš pronaći skriveni kamen. Inicijali ove rečenice tvore riječ V.I.T.R.I.O.L., što je naziv za Univerzalno Otapalo alkemijske terminologije, sredstvo da se dopre do konačne biti stvari, što je smisao skrivenog kamena, a to bi se jednostavnim pojašnjenjem moglo opisati da će večeras zagrebački Modri sjediniti suprotnosti, simbolično predstavljene kroz Vatru i Vodu, tj. združenim silama ostvariti put uravnoteženja i spajanja, procesa transformacije koji vodi ka integraciji i postizanju cjelovitosti dovršenog preobražaja koji ima za cilj  povoljan rezultat, a možebitno i pobjedu. Narav je poput Strijelca u Zodijaku  djelatna, okretna i ispitivačka te teži da Benficinim vratnicama priđe s više raznih strana istodobno, a sve u cilju da zagrebaki Modri djeluju na temelju točnih proračuna i dugo smišljanih poteza.

Današnja seansa THOTH Tarota uoči večerašnje utakmice između GNK Dinama i S.L. Benfice

S.L. Benfici se u današnjoj THOTH Tarot seansi otvorila obrnuto postavljena THOTH arot karta Velike Arkane – LUDA. Lik na karti prikazan je kao netko tko je iznenada banuo u svijet. On je i otac i majka manifestiranog postojanja, a ime mu je Duh Etera. Njegova je narav duhovna i u duhovnim stvarima LUDA označava težnju da se vine iznad ovozemaljskog. Igrači lisabonskog O Glorioso Águias (orli) Encarnados će danas biti otvoreni, iskreni i puni vjere u pobjedu, čak i naivni. Biti će skloni razmišljati srcem prije negoli umom te izvorni i suptilni, s naglim poticajima koji pristižu iz potpuno nepoznatog izvora.

Na zelenom travnjaku stadiona Estádio da Luz u Lisabonu, THOTH Tarot karta Velike Arkane – LUDA, obrnuto otvorena, po igrače S.L. Benfice večeras može označavati glupost i eksentričnost, pa čak i maniju i ludilo, doduše kontrolirano. Ovako otvorena karta – LUDA ukazuje na vrlo lošu situaciju po igrače lisabonskog O Glorioso Águias (orli) Encarnados te neobaziranje na zdravlje, što bi moglo rezultirati i ozljedama pojedinih njihovih igrača. Odlike THOTH Tarot karte LUDA, kad je obrnuto posavljena su bezbrižnost, dječja nevinost i sreća, otvorenost za nova iskustva te težnja za neovisnošću i slobodom, a to bi moglo djelovati porazno po S.L. Benficu.

Sve u svemu, izgleda da će GNK Dinamo i večeras biti bolji. Vidjet ćemo….

(Astrolog i Thoth Tarot Majstor Theo Ljubić)

Poznati astrolog predviđa povijesnu utakmicu: Igrači Benfice će danas biti skloni bježanju od stvarnosti i samih sebe

Najnovije

Još iz rubrike