Poznati astrolog predviđa povijesnu utakmicu: Igrači Benfice će danas biti skloni bježanju od stvarnosti i samih sebe

Ad

GNK Dinamo dočekuje S.L. Benficu danas u 18:55 na stadionu Maksimir u osmini finala Europske lige.

Po THOTH Tarot kartama, izgleda da je “trener svih trenera” Miroslav Ćiro Blažević { inače roeđen u Astrološkom znaku Vodenjak s Ascedentom u Biku} bio debelo u pravu kad je danas reporteru 24 sata, Antoniu Bevandi na njegovu konstataciju u svezi pobjede GNK Dinama, izjavio: “Ma ku… pobjeda! Može biti, ali i neriješeno bi bilo dobro. Ja sam već uzbuđen. Lakše je biti trener, možeš izravno utjecati, a kao navijač se samo nadaš…”.

GNK Dinamu se u današnjoj THOTH Tarot seansi otvorila ispravno postavljena dvorska karta KRALJICA PEHARA koja predstavlja vodenost Vode, njezinu moć prihvaćanja, upijanja i održavanja te njezinu prilagodljivost. Vlada od 21. stupnja Astrološkog znaka Blizanci, do 20. stupnja Astrološkog znaka Rak.

Današnji nogometni sraz između GNK Dinama i S.L. Benfice bit će, blago rečeno – zeznut i naporan.

GNK Dinamu se u današnjoj THOTH Tarot seansi otvorila ispravno postavljena dvorska karta KRALJICA PEHARA koja predstavlja vodenost Vode, njezinu moć prihvaćanja, upijanja i održavanja te njezinu prilagodljivost. Vlada od 21. stupnja Astrološkog znaka Blizanci, do 20. stupnja Astrološkog znaka Rak. Zagrebačke Modre će danas krasiti tajnovitost i senzitivnost te će biti sposobni sve podnijeti, uz dakako fleksibilnost i neuhvatljivost. Vrlinom svoje naravi, Modri će biti zatvoreni i nepristupačni, ali ne na krut, odbojan način, nego neposjedovanjem vlastite osobnosti.
Zbog senzitivnosti svoje prirode, zagrebački Modri će biti podložni traumatskim iskustvima i osjećaju zatomljenosti, no vješto će izmigoljiti kad ih protivnik pokuša shvatiti ili uhvatiti.

THOTH Tarot analiza Dinamo - Benfica

S.L. Benfici se u današnjoj THOTH Tarot seansi otvorila obrnuto postavljena dvorska karta KRALJICA DISKOVA koja predstavlja vodenost Zemlje, njezino materinsko svojstvo, a vlada od 21. stupnja Astrološkog znaka Strijelac do 20. stupnja Astrološkog znaka  Jarac. Lisabonske O Glorioso Águias (orli) Encarnados će danas krasiti marljivost, upornost, praktičnost i skromna snošljivost, što će izgledati beživotno, ali i ustrajno. Igrači Benfice na terenu u Maksimiru će danas reagirati više nagonski i intuitivno, nego intelektualno, no, nedostajati će im energičnosti.

S.L. Benfici se u današnjoj THOTH Tarot seansi otvorila obrnuto postavljena dvorska karta KRALJICA DISKOVA koja predstavlja vodenost Zemlje, njezino materinsko svojstvo, a vlada od 21. stupnja Astrološkog znaka Strijelac do 20. stupnja Astrološkog znaka Jarac.

Obzirom da se karta otvorila obrnuto, a što ukazuje na jako loše utjecaje, igrači lisabonskog O Glorioso Águias (orli) Encarnados će na terenu danas djelovati tupo, ponizno, požudno, sklono robovskim naravima te bježanju od stvarnosti i samih sebe, a ne bi čudilo ni da se prepuste opojnim sredstvima.

Sve u svemu, izgleda da će GNK Dinamo danas biti bolji. Vidjet ćemo….

(Astrolog i Thoth Tarot Majstor Theo Ljubić)

Facebook Komentari