Grbin o EU izborima: SDP je Space Shuttle za sve druge političke stranke u Hrvatskoj, može osvojiti i više od tri mandata

Zastupnik SDP-a Peđa Grbin komentirao je kandidiranje Mirele Holy na SDP-ovu listu za EU izbore.

Mirela Holy pristala je biti kandidatkinja na SDP-ovoj listi za europske izbore, ali se ne vraća u SDP.

“Dugo godina smo u izuzetno dobrim odnosima, pa mi je teško reći bilo što protiv toga. Ali, malo mi je ipak čudno da se nakon svih iznesenih kritika na račun SDP i posebno na račun Bernardića, sad tu vraća. Vidjet ćemo hoće li to li neće SDP-u donijeti nešto dobro”, komentira Peđa Grbin.

To što se Holy ne želi vratiti u stranku a bit će na listi stranke za EU izbore, kaže da je svojevrsna potvrda da socijaldemokrati nemaju svog kvalitenog kandidata.

Objavljeno je da je glavni cilj SDP-a na izborima za Europski parlament osvajanje točno 203.042 glasa, što bi donijelo poželjna tri mandata.

Grbin je mišljenja da SDP može osvojiti i više od tri mandata.

“SDP je Space Shuttle za sve druge političke stranke u Hrvatskoj. Nadam se da će osvojiti i više od tri mandata, a koliko je moje očekivanje opravdano, vidjet ćemo krajem svibnja”, kaže Grbin.

Protiv Holy nema ništa ni Gordan Maras.

“Svatko tko može pomoći, za mene je dobrodošao”, kaže Maras.

Upitan koliko je to prihvatljivo s obzirom da je Holy kontinuirano kritizirala SDP i njegovo vodstvo, odgovara: “Mi smo stranka koja je otvorena. I kolegica Holy je u prošlosti radila pogreške, nitko nije imun na pogreške.”

Facebook Komentari