Grupa Borg jaše javno, Ramljak: Zašto bi Borgovci vratili novac – pa radili su

Na promociji knjige Martine Dalić pojavio se i bivši Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak, javlja N1.

“Pročitao sam one dijelove knjige koji se odnose na mene, ali jako me interesira pogledati cijelu priču iz perspektive potpredsjednice Vlade”, rekao je Ramljak.

Istaknuo je da mogu biti ponosni na sve što su napravili. “Možemo biti zadovoljni što se nije dogodila veća tragedija”, rekla je Ramljak.

“Kao predsjednik Vlade Plenković je morao biti prva osoba koja je vodila računa o ovom problemu, što se dogodilo nakon toga ne znam”, rekao je.

Nije želio komentirati ništa vezano uz skupinu Borg. “Suzdržavam se komentara na sve što se veže uz to. Mislim da su to konstrukcije, nije postojala skupina Borg”, rekao je Ramljak.

“Istina je ta da sam ja samo kroz jedan mail, a to je bilo na Uskrs, znajući da smo spasili kompaniju, poslao samo jedan mail i ja sam ih nazvao skupina Borg, a Borg zna se tko je bio Borg i tko je isisavao energiju cijeloj Hrvatskoj”, rekao je Ramljak i na pitanje novinara bi li članovi Grupe Borg trebali vratiti novac, kao što su rekli Predsjednica RH i premijer, odgovorio je: Zašto bi vratili, pa radili su.

Grupa Borg jaše javno: I Plenković na promociji knjige Martine Dalić

Grupa Borg jaše javno: Kaznena prijava K+ Rekvijem; Beatifikacija Sv. Martine, zaštitnice tržišta; Tko mirno spava, a tko ima ortački mentalitet

Facebook Komentari