Grupa Borg jaše javno, oglasio se i Todorić o kreditima koje su mu omogućili tada ortaci – Martina Dalić i Borislav Škegro

Nekoliko sati prije promocije knjige Martine Dalić, oglasio se Ivica Todrić i komentirao događaj o kojem se zadnjih dana puno govori.

“Nadam se da je u knjizi M. Dalić jasno naglašeno kako je, kada je radila kao predsjednica uprave privatne banke, ukinuto financiranje #Agrokor nakon čega je banka kreditirala mene osobno, a ja AG. Jel to ortakluk na koji aludira u knjizi? Naravno, kredit sam vratio u cijelosti.!”, napisao je Todorić na svom Twitter računu.

Nedugo nakon ove objave, Todorić je dodao još jednu.

“Jesmo li ortaci Škegro, Dalić i ja zato jer su JEDINE financijske potpore države Agrokoru ikada – Škegrina garancija od 30 milijuna njemačkih maraka i Dalićkin kredit HBOR-a od 50 milijuna eura kad je bila predsjednica NO?”, upitao je Todorić.

Predstavljanje knjige Martine Dalić “Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma” u organizaciji izdavača Jutarnjeg lista održava se u ponedjeljak u Zagrebu.

O knjizi govore guverner HNB-a Boris Vujčić, profesor na Pravnom fakultetu Mladen Vedriš, ekonomski konzultant Željko Perić i sama autorica.

Grupa Borg jaše javno, Ramljak: Zašto bi Borgovci vratili novac – pa radili su

Facebook Komentari