Scena kao u najgorim horor filmovima: Varaždinku probudio štakor koji ju je ugrizao za nos

Branku iz Varaždina je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima grizao štakor. Sve dogodilo kad je ona spavala.

“Bila sam zaogrnuta pokrivačem i u jednom trenutku me nešto ugrizlo za nos. Krv je potekla i onda sam vidjela da je to štakor. Scena kao u najgorim horor filmovima”, rekla je Branka, koja sa svoja dva sina živi u stanu koji je u vlasništvu države.

Branka je, izvještava Regionalni, zaposlena u domu za starije i nemoćne. Najezdom štakora zgrožena je i njezina susjeda Enita Levanić.

“Štakori su tu i to nije problem, no sada nas napadaju i žele pojesti. Ovo je alarmantno, a mi nemamo kamo. Ulaze nam kroz prozore, kroz WC školjku, a sada napadaju i ljude”, rekla je Levanić koja također radi u jednom varaždinskom domu za starije i nemoćne.

Nakon ugriza štakora, na teren je izašla služba za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije te je postavila mamce.

“Rekli su nam da ih nazovemo ako se nešto dogodi. Nama je potrebno rješenje jer ovdje više ne možemo živjeti. Bila sam u gradskoj upravi i oni se vade da je to državno vlasništvo i prebacuju lopticu”, zaključila je Levanić.

Facebook Komentari