Grmoja: Očekujemo u ovom tjednu da se krene u prikupljanje potpisa za opoziv ministra Kujundžića

Tajnik Mosta, Nikola Grmoja, komentirao je sjednicu Predsjedništva Sabora.

“Predsjednik Sabora je iznio plan zasjedanja, kad krećemo s radom i kad završavamo, plan je da se 31. listopada zaključi zasjedanje ove sjednice, a da nova krene iza Svih svetih. U tom smislu nije bilo primjedbi”, rekao je Grmoja.

“Samo jedan naš zakonski prijedlog uvršten je u dnevni red. Mi imamo svoje zakonske inicijative i prijedloge, od kompletne reforme pravosuđa do zakona iz područja zdravstva. Očekujemo u ovom tjednu da se krene u prikupljanje potpisa za opoziv ministra Kujundžića. Vidjet ćemo hoćemo li potpise dobiti u ovom periodu”, rekao je.

“Tekst je definiran, Klub zastupnika Živog zida je dao primjedbu koju smo uvrstili, GLAS je isto imao svoje primjedbe, ostali nisu. SDP se treba sastati, a bez njih nema opoziva”, rekao je Grmoja.

Ponovno se obrušio na vladajuće. “Skandalozno je da imamo od državnih dužnosnika poruke da ljudi napuštaju Hrvatsku zbog nedostatka domoljublja, to pokazuje da supotpuno odcijepljeni od stvarnosti”, rekao je Grmoja, poručivši da bi bilo demokratski da se raspiše referendum o izbornom sustavu u Republici Hrvatskoj, a nakon toga i novi parlamentarni izbori, prenosi N1.

Facebook Komentari