Portugalski izbornik izjavom o Modriću opako zaoštrio pred prijateljski susret

Portugalski izbornik Fernando Santos najavio je prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske koja se igra u četvrtak, 6. rujna u Faru od 20.45 sati.

Hrvatska je viceprvak svijeta i ima visoku razinu igre i to su pokazali u Rusiji. Igrati protiv Hrvatske je kao protiv Francuske ili Italije, to je ta razina, ali i mi smo na toj razini. Hrvatska je zasigurno protivnik koji će htjeti pokazati i opravdati rezultat iz Rusije i Portugal želi jednu pravu prezentaciju, rekao je Santos na konferenciji za novinare.

Došli su u sastavu u kojemu su došli, nema važnih igrača poput Mandžukića. Ovo je početak novog ciklusa za nas, a glavni cilj je Europsko prvenstvo – želja je obrana titule. Imamo dosta novih lica i ostaje nam vremena za uigravanje. Reprezentacija je reprezentacija i bez Cristiana Ronalda. Svi igrači su bitni, kazao je Santos koji je komentirao i najboljeg hrvatskog igrača i kapetana Luku Modrića.

Modrić je jako dobar igrač, to je pokazao u zadnjim susretima. On je fantastičan, iako mislim da je nedavna nagrada trebala pripasti Ronaldu. Što se tiče FIFA-ine nagrade, to ćemo još vidjeti. Za mene je Ronaldo broj 1, a Modrić broj 2, zaključio je, javlja HRT.

Facebook Komentari