Njemačka je u šoku zbog novog slučaja s migrantima – i pravosuđe je nemoćno: Afganistanac na izletu (11) silovao godinu mlađeg školskog kolegu

Slučaj je izazvao šok diljem Njemačke, piše Bild. Na školskom izletu četvrtog razreda osnovne škole u Berlinu, desetogodišnjak je silovao kolegu iz razreda iste dobi. Ali policija i tužitelji više nemaju ništa s tim.

“Nema sumnje o dobi”, izjavio je u ponedjeljak glasnogovornik tužitelja. To znači da su desetogodišnjak i njegova dva pomagača djeca i stoga silovanje nije kažnjivo. Samo od 14. godine mladi mogu biti kazneno gonjeni.

Čin se već dogodio prije ljetnih praznika u dvorcu Kröchlendorff u Brandenburgu. Dva jedanaestogodišnjaka držala su žrtvu, desetogodišnjeg dječaka, dok ga je njegov kolega iz razreda silovao .

Školski psiholozi i socijalni radnici brinu o slučaju, piše Bild i dodaje da je silovatelj, dječak iz Afganistana, već ranije pokazivao znakove nasilja prema drugoj djeci u školi, ali ne seksualnog.

VIDEO Chemnitz: Desni prosvjednici nosili su slike ljudi koje su ubili migranti, lijevi protuprosvjednici pokušali su spriječiti skup; Bilanca – 11 ozlijeđenih, 25 prekršajnih prijava

Facebook Komentari