Utakmica u Sočiju još nije ni počela, a Astrološko Nebo je već reklo svoje: Vatreni odlaze u polufinale!

Hrvatska nogometna reprezentacija, polularni »Vatreni« danas u dan pod vladavinom Velikog egzekutora sudbine Učitelja Karme i Gospodara Vremena, veličanstvenog Saturna, Subota u Sočiju igra svoje drugo četvrtfinale Svjetskog prvenstva u povijesti i to protiv domaćina, ruske nogometne reprezentacije »Zbornaje Komande«.

Hrvatski »Vatreni« su se na svom putu u Skupini D uspješno obračunali s Nigerijom (2:0), Argentinom (3:0) i Islandom (2:1), a u osmini finala na jedanaesterce su svladali jaku Dansku (4:3, 1:1).

Nakon brončane generacije »Vatrenih« sa Svjetskog nogometnog prvenstva iz Francuske ’98, pod dirigentskom palicom »trenera svih trenera« Miroslava Ćire Blaževića, inače rođenog u Astrološkom znaku Vodenjak, a koja je prije dvadeset godina osigurala plasman u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva veličanstvenom pobjedom nad reprezentacijom Svezne Republike Njemačke s rezultatom od 3:0, izabranici Zlatka Dalića imaju istu priliku protiv nacionalne selekcije ovogodišnjeg domaćina, Ruske Federacije.

Hrvatski »Vatreni« su se na svom putu u Skupini D uspješno obračunali s Nigerijom (2:0), Argentinom (3:0) i Islandom (2:1), a u osmini finala na jedanaesterce su svladali jaku Dansku (4:3, 1:1). Rusi su do četvrtfinala došli kao drugoplasirana momčad Skupine A, zahvaljujući pobjedama nad Saudijskom Arabijom (5:0) i Egiptom (3:1) uz poraz od Urugvaja (3:0), da bi potom izbacili favorizirane Španjolce, također u raspucavanju s bijele točke (5:4, 1:1).
Unatoč izazovnim aspektima opozicije između tranzitnog Dnevnog Svjetla Sunca spram natalnih planeta i to: »revolucionarnog« Urana i »Crvenog Boga rata« planeta Mars, večerašnji Sunčev tijesni nebeski ples s »Velikim debeljkom Zodijaka«, Jupiterom (a Jupiter predstavlja krunu uspjeha, op.a.), evidentno je kako je Astrološko Nebo već reklo svoje, a utakmica između hrvatskih »Vatrenih« i ruske »Zbornaje Komande« još nije ni započela. Kratko i jasno, hrvatski »Vatreni« će danas biti bolji od ruske »Zbornaje Komande«.

Dakle, večerašnja utakmica – četvrtfinale između hrvatskih »Vatrenih« i ruske »Zbornaje Komande« 7. srpnja 2018. godine, počinje u 20:00 sati po srednjeeuropskom ljetnom vremenu (UTC+2) na stadionu Fišt,  u gradu Sočiju.

Stoga smo odlučili zaviriti u zvijezde  hrvatskih »Vatrenih« i ruske »Zbornaje Komande« te smo postavili oba dijagrama Neba, točnije, analizirali horoskopske karte hrvatske i ruske nogometne reprezentacije.
Rusi su do četvrtfinala došli kao drugoplasirana momčad Skupine A, zahvaljujući pobjedama nad Saudijskom Arabijom (5:0) i Egiptom (3:1) uz poraz od Urugvaja (3:0), da bi potom izbacili favorizirane Španjolce, također u raspucavanju s bijele točke (5:4, 1:1).
Ono što je odmah uočljivo, jest to da u horoskopima obje momčadi preko Zenita prolazi Dnevno Svjetlo Sunce što je odlična pojava, međutim, tranzitno Sunce u horoskopu hrvatskih »Vatrenih« itekako bolje aspekte radi od tranzitnog Sunca ruske »Zbornaje komande«. U horoskopu hrvatskih »Vatrenih« uočljiv je i Veliki dvostruki vodeni trigon kojeg čine  Noćno Svjetlo Mjesec, Veliki egzekutor sudbine Učitelj Karme i Gospodar Vremena, veličanstveni Saturni i »Veliki debeljko Zodijaka« planet Jupiter kojemu se pridružuje i Zmajeva Glava odnosno Sjeverni Mjesečev čvor, a to ruska »Zbornaja Komanda« u vom horoskopu definitivno nema, obzirom da je horoskop hrvatskih »Vatrenih« znatno markantniji od horoskopa »Zbornaje Komande«.
Ruska »Zbornaja Komanda« u Svom horoskopu definitivno nema kvalitetne planetarne aspekte koje imaju hrvatski »Vatreni« , obzirom da je horoskop »Vatrenih« znatno markantniji od horoskopa »Zbornaje Komande«.
Unatoč izazovnim aspektima opozicije između tranzitnog Dnevnog Svjetla Sunca spram natalnih planeta i to: »revolucionarnog« Urana i »Crvenog Boga rata« planeta Mars, večerašnji Sunčev tijesni nebeski ples s »Velikim debeljkom Zodijaka«, Jupiterom (a Jupiter predstavlja krunu uspjeha, op.a.), evidentno je kako je Astrološko Nebo već reklo svoje, a utakmica između hrvatskih »Vatrenih« i ruske »Zbornaje Komande« još nije ni započela.
Kratko i jasno, hrvatski »Vatreni« će danas biti bolji od ruske »Zbornaje Komande« i odlaze u polufinale. Ne vjerujte? Provjeravajte! (Astrolog i Crveni Mag Theo Ljubić)

 

Share This Article