Jesu li zvižduci s Bleiburga razbistrili misli Gordana Jandrokovića, danas se osvrnuo na stil mailova Martine Dalić

Predsjednik Vlade Andrej Plenković tijekom obilježavanja godišnjice rođenja prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana osvrnuo se na zbivanja vezana uz Agrokor, ali i potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić. Još je oštriji bio njegov stranački kolega Gordan Jandroković, javlja Nova TV.

Sve je bliža nagodba izvanredne uprave Agrokora s vjerovnicima, a nedavno objavljena korespondencija Martine Dalić u čijoj je nadležnosti bilo pisanje zakona kojim se trebala spasiti ta kompanija, s onima koji su sudjelovali u izradi tog zakona, pod upitnik stavlja kako će se odraziti na nagodbu.

Premijer je upitan o nagodbi odgovorio da je ona važna te da u idućim tjednima treba procijeniti sve negativno što se događalo. Iako je isprva stao u obranu Martine Dalić, danas je rekao da je on taj koji će donijeti odluku o smjeni kad za to dođe vrijeme.

Oštriji prema ”aferi hotmail” bio je danas predsjednik Sabora Gordan Jandroković (HDZ) koji je istaknuo da mu se pojedini mailovi koji su objavljeni i čija je autentičnost potvrđena, nisu svidjeli. ”Neki su se mailovi mogli izbjeći, a stil mi se nimalo ne sviđa”, rekao je Jandroković.

Facebook Komentari