Torcidaši, dvojica koji su napali igrača Hajduka Futacsa, uhićeni su

Ad

Dvojica napadača koji su sudjelovali u napadu na nogometaša Hajduka Marka Futacsa uhićeni su u četvrtak u kasnim večernjim satima, prespavali su noć u prostoriji za zadržavanje i sada se nalaze na obradi u Prvoj policijskoj postaji.

Ovu vijest nije objavila policija, nego građani koji poznaju dvojicu uhićenih potvrdili su za Slobodnu Dalmaciju da je riječ je o 21-godišnjem D.G iz Splita i B.S. (22) iz Omiša koji su stari znanci policije pošto su i do sada prijavljivani za narušavanja javnog reda i mira i nerede na sportskim natjecanjima više od desetak puta svaki.

Napad na Futacsa se dogodio 23. travnja oko 14 sati kod Starog placa u samom središtu Splita, kada je Mađar šetao Cankarjevom poljanom sa svojim suigračima Hamzom Barryjem, Savvasom Gentsogluom, Hysenom Memollom te Ahmedom Said Saidom, u blizini Kluba navijača Torcida.

U tom trenutku, neslužbeno se doznaje, iz prostorija Kluba navijača izletjelo je nekoliko osoba i verbalno napalo Saida, vrijeđajući ga zbog sebičnosti u igri i lošijih partija u posljednje vrijeme. Njegovi suigrači odmah su mu priskočili u pomoć i pokušali smiriti situaciju, a u naguravanju jedan od navijača udario je Mađara u glavu nogom. Od udarca su mu pukle naočale te navodno ima modricu ispod oka.

Na mjestu napada postoje četiri kamere koje je policija intezivno pregledavala, razgovarala je i s dosta očevidaca koji nisu bili baš razgovorljivi.

Kakva sramota u centru Splita: Torcidaši napali igrače Hajduka, Futacs dobio nogom u glavu

Facebook Komentari