Damir Agičić smijenjen zbog preporuka inspektorima

Damir Agičić smijenjen je s dužnosti pomoćnika ministra poljoprivrede nakon što je vetarinarskim inspektorima poslao zahtjev da se suzdrže od inspekcija tijekom Velikog tjedna.

Damir Agičić, pomoćnik ministra poljoprivrede za veterinarstvo i sigurnost hrane razriješen je sa svoje dužnosti na današnjoj zatvorenoj sjednici Vlade, doznaje Nova TV.

Podsjetimo, Agičić je nedavno od veterinarskih inspektora pismeno zatražio da ne rade inspekcijske nadzore na Veliki tjedan. Ministarstvo poljoprivrede se od ovakvog poteza ogradilo, a zbog tih preporuka uslijedila je i istraga.

“S obzirom na to da je krajem ovoga mjeseca Veliki tjedan i da mnoštvo naših stranaka na poseban način proživljava to razdoblje, preporučujem i molim vas da taj posljednji tjedan ožujka ne planirate nikakve inspekcijske nadzore u objektima”, navodilo se na početku preporuke čiji je sadržaj objavio Jutarnji.

Preporuka je poslana sa službenog maila, na memorandumu Ministarstva poljoprivrede i sa službenim potpisom i zaglavljem ministarstva.

Facebook Komentari