Dječak se 5 sati kroz RH vozio držeći za osovinu ispod busa

Dječak imigrant star otprilike 12 ili 13 godina kriomice se zavukao ispod autobusa Čazmatransa u Beogradu i držeći se rukama i nogama za osovinu punih pet sati. Otkriven je kad su putnici čuli lupanje u blizini Ivanić-Grada.
Putnici u autobusu Čazmatransa koji su putovali iz Beograda za Zagreb začuli su jako lupanje kada je njihov autobus bio već nadomak Ivanić-Grada.

“Najprije slab, a kasnije sve jači i jači zvuk. Pozvali smo jednog od vozača i kada je i on čuo taj neobičan zvuk, zaustavili smo autobus”, ispričao je Anđelko Nežić, jedan od putnika, za Slobodnu Dalmaciju.

Kada je autobus stao, ispod njega je ispuzao dječak od nekih 12 ili 13 godina, sav čađav i krvavih ruku.

“Mali je sav prljav izašao između dijela za kotače. Teturao je, bio je u vidljivom šoku. Bio je prljav do bola, kao da mu je netko ugljenom namazao lice. Pričao je slabo engleski. Policija je došla nakon 20 minuta. Dječak je jako mršav, nema ga se što vidjeti. Ja i još par ljudi smo otišli na benzinsku i uzeli smo mu nešto za jesti i piti. Malecki se skoro od Beograda do Zagreba vozio u podvozju, ne znam kako je izdržao”, ispričao je Nežić.

Događaj su potvrdili i iz Čazmatransa, dodajući da im ovo nije prvi slučaj. Sličan im se događaj, naime, dogodio nedavno na liniji između Podgorice i Dubrovnika.

Share This Article