Ministar Krstičević kaže da se protiv njega hibridno ratuje, evo tko, a zašto – pitajte njih

Ad

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević održao je konferenciju za novinare nakon što je objavljeno da je u svom završnom radu na američkoj vojnoj školi kopirao neke dijelove, a nije ih označio na odgovarajući način.

Ministar Krstičević ustvrdio je da se protiv njega vodi hibridno djelovanje.

Tvrdi da rad, čije je dijelove objavio Index.hr, uopće nije završni rad već seminarski rad.

“Ovaj rad, to je pregledni rad koji sam napravio u sklopu seminara, moj rad s kojim sam nakratko želio upoznati studente s ratom u RH, a s tim se zaključcima i danas borimo, da on nije građanski već obrambeni”, kazao je Krstičević.

“Istina očito nekome smetam, a kažem vam, svoje obrazovanje, puno sam u njega investirao i na njega sam jako ponosan i znam da sam da Ratnoj školi SAD-a dao sve od sebe da budem jedna od najboljih i po akademskom reportu kojeg sam dobio je tako”, kazao je Krstičević.

“To nije bilo završni rad, niti je bio diplomski niti rad koji je valoriziran na temlju kojeg sam dobio ocjenu”, kazao je ministar, ponavljajući da se radi o seminaru.

“Taj rad nema tu razinu, da sam morao navoditi citat, već sam na kraju naveo literaturu koju sam koristio vezano za taj seminar”, kazao je.

Na pitanje tko protiv njega hibridno djeluje, odgovorio: “Pa dečki koji to rade, pitajte njih. Ja sam tu.”, prenosi N1.

Facebook Komentari