Hajdaš Dončić ima ideju tko bi mogao biti najbolji kandidat za Predsjednika RH, nije Milanović

Član Predsjedništva SDP-a i potpredsjednik Sabora Siniša Hajdaš Dončić otkrio je u intervjuu za Jutarnji list koga smatra najboljim kandidatom SDP-a za predsjedničke izbore

Ako se pita Sinišu Hajdaša Dončića, najbolji kandidat SDP-a za predsjedničke izbore bio bi aktualni povjerenik Europske komisije Neven Mimica.

‘On je apsolutno prihvatljiv jer je umjeren i racionalan, posjeduje veliko političko iskustvo, a mandat u Europskoj komisiji završava mu sredinom 2019., taman pred izbore za predsjednika Republike. Trebalo bi razgovarati o tome i ako on prihvati, apsolutno bih podržao Nevena Mimicu. Siguran sam da bi bio puno bolji predsjednik od Kolinde Grabar Kitarović’, poručio je Hajdaš Dončić u razgovoru za Jutarnji list.

Unatoč šuškanjima da bi se u utrku za predsjednika mogao upustiti i bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović, Hajdaš Dončić ne vjeruje u takav rasplet. ‘Ali Zoran Milanović je politički borac i u njegovom slučaju nikad ne recite nikad. Iako mi se čini da takve informacije u medije puštaju oni koji su nezadovoljni situacijom u SDP-u, a ne Milanović’, kaže član Predsjedništva SDP-a.

Facebook Komentari