Dugave u šoku: Azilant maltretirao i pokušao silovati 40-godišnjakinju

U nedjelju je u Dugavama u Novom Zagrebu jedan mladić pokušao silovati 40-godišnju zaposlenicu gradske službe.

Sve se dogodilo nešto iza 8 sati ujutro. Svjedoci tvrde da je mladić ženi prijetio skalpelom i nad njom bludničio. Davio ju je rukama, vukao za kosu, šamarao ju i prijetio joj nožem, no još se ne zna je li do toga došlo nakon neuspjele provale u stan ili se radi o ciljanom seksualnom napadu.
Napadač je nakon svega pobjegao, no policija ga je ipak ulovila zahvaljujući brzoj reakciji susjeda. Ustanovili su da se radi o 27-godšnjem Afganistancu koji u Hrvatskoj traži azil, a stanuje u hotelu Porin.
Napadač je navodno žrtvu pratio još od autobusne stanice. Dok je otključavala vrata, on se pravio da će pozvoniti nekome na portafon, a zatim je rekao da ide prijatelju u posjet pa ga je pustila u zgradu. Ušao je iza nje i pratio ju po stepenicama. Kad nije htjela ući u stan da on ne uđe za njom, napao ju je.

Prijetio joj nožem

“Kroz san sam čula da netko vrišti u stubištu, nakon čega su se vapaji u pola bijela dana preselili ispred zgrade.
Koštunjavi mladić, u maskirnim hlačama i s nečim u ruci, vukao je za kosu puno jaču i višu ženu. Prvo sam pomislila da su to ljubavne nesuglasice, no odmah smo zvali policiju. Susjedi su vikali: ‘Pusti je! Pusti!’ a kad je napasnik vidio da se ulica uznemirila, počeo je trčati, a za njim i jedan susjed.

Facebook Komentari