Vrlo dobra Rijeka u Salzburgu i obećavajući rezultat za uzvrat

Najbitniji cilj – a to je zabiti pogodak u gostima – Riječani su ispunili u 30. minuti kad su sjajnim pogotkom Gavranovića došli u vodstvo. Red bull je izjednačio ali i dalje, 1:1 je obećavajući rezultat za uzvrat.

“Rijeka” je imala vrlo aktivan rezultat i solidne nade u prolaz nakon večerašnjeg “prvog poluvremena” dvoboja s austrijskim Red Bull Salzurgom.

Najbitniji cilj – a to je zabiti pogodak u gostima – Riječani su ispunili u 30. minuti kad su sjajnim pogotkom Gavranovića došli u vodstvo.

Nažalost po momčad Matjaža Keka, Red Bull ipak nije bezazlen protivnik, pa su se Austrijanci vrlo brzo vratili u susret i početkom drugog dijela došli do izjednačenja preko Hwanga.

Većina drugog dijela susreta protekla je u velikoj dominaciji domaćina, koji su imali nekoliko prilika matirati Slugu, ali se mreže više nisu tresle. No u finišu susreta su pritisnuli i Riječani i imali dvije velike prilike – prije svega Župarićevu i Vešovićevu na kraju susreta.

Susret je “Rijeka” igrala gotovo u domaćinskoj atmosferi – oko dvije tisuće navijača “bijelih” nije stalo s pjesmom svih 90 minuta.

Teško je i zamisliti kakva nas atmosfera čeka za tjedan dana na Rujevici, piše Novi list.

Facebook Komentari