Posrnulog Beckera gesta Novaka Đokovića sigurno je dirnula

U svijetu tenisa jedna od glavnih vijesti proteklog tjedna bila je ona o brankrotu slavnog, bivšeg tenisača Borisa Beckera.

Prema tvrdnjama njemačkih medija, Novak Đoković odmah je ponudio financijsku pomoć Borisu Beckeru kada je saznao da mu je bivši trener bankrotirao…

Podsjetimo, sud u Londonu proglasio je Beckerov bankrot nakon što nije bio u stanju vratiti dug jednoj privatnoj banci, a radi se o šest milijuna eura.

Vijest o financijskom krahu trostrukog pobjednika Wimbledona brzo je obišla svijet, a prema tvrdnjama njemačkih medija prvi mu je priskočio Novak Đoković kojeg je do nedavno trenirao i ponudio mu je financijsku pomoć.

‘Čim sam to čuo, kontaktirao sam ga. Rekao sam mu da ću mu pomoći kako god bude trebalo i da na mene može računati,’ potvrdio je Novak Đoković za britanski Herald Sun.

‘Rekao mi je da mediji pretjeruju i to je sve što znam. Još uvijek smo prijatelji i vrlo bliski iako više ne radimo skupa,’ dodao je srpski tenisač koji je s Beckerom surađivao između 2013. i 2016. godine, prenosi tportal.

Facebook Komentari