Dinamo bez Soudanija i Pivarića otputovao na pripreme u Sloveniju

Prva momčad i stručni stožer Dinama danas putuju u Sloveniju, točnije u Moravske Toplice, gdje će se pripremati za novu sezonu.

Trener Ivajlo Petev na put je poveo 25 igrača. Modri bi do početka sezone trebali odigrati četiri pripremne utakmice, a uskoro će biti poznata imena protivnika. Povratak je na rasporedu 9. srpnja.

Igrači na pripremama u Sloveniji su: Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Marko Mikulić, Dinko Horkaš, Borna Sosa, Domagoj Antolić, Angelo Henriquez, Marcos Guilherme, Amir Rrahmani, Amer Gojak, Armin Hodžić, Domagoj Pavičić, Sammir, Dani Olmo, Leonardo Sigali, Ante Ćorić, Bojan Knežević, Filip Benković, Nikola Moro, Ivan Fiolić, Petar Stojanović, Marko Lešković, Dino Perić, Alexandru Matel, Junior Fernandes.

Zadovoljan sam igračima i onime što su pokazali u ova tri dana. Vidi se da su svi motivirani i to me jako veseli. Moramo nastaviti tako raditi i dalje jer ćemo samo na taj način doći do uspjeha.

Što se tiče stanja u momčadi, svi su u redu, zdravi i spremni za ono što ih čeka u Sloveniji, rekao je uoči polaska na pripreme trener Ivajlo Petev.

Pivarić i Soudani ne putuju danas već će nam se pridružiti u Sloveniji. Dobili su malo duže slobodno zbog obaveza s reprezentacijom. Bitno je da su svi dobre volje, motivirani i da je raspoloženje dobro, dodao je.

Facebook Komentari