VIDEO Vlasnik najprofitabilnije tvrtke u BiH bacio se s balkona na drugom katu zgrade; sve zbog viška vremena

Osnivač i vlasnik mostarskog NSofta, trenutno najprofitabilnije firme u BiH, Igor Krezić, iznenada je prekinuo svoj govor na sastanku zaposlenika firme tvrtke i skočio s balkona drugog kata zgrade.

Sve je snimano kamerama, a njegov neočekivani potez izazvao je paniku i vrisak zapanjenih zaposlenika, ali već u sljedećoj sekundi na snimci se vidi kako Krezić, uz smijeh, slijeće na prethodno pripremljeni zračni jastuk.

Ovaj performans na tragu je njegove nedavne najave da će se aktivirati u politici. Kako bi ilustrirao koliko bi taj potez bio beznadan, izveo je ovaj ”smrtonosni skok”, što je, dakle, “manje” samoubojstvo od bavljenja politikom u našoj zemlji, prenosi Bljesak.

“Prije mjesec dana sam započeo svoju “političku karijeru”. Kao i svako samoubojstvo, i ovo se dogodilo zbog viška vremena. Međutim, nisam ni pomislio da će to biti išta više od jednodnevne fore, nakon što je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati išta… S obzirom da se moj godišnji odmor poklopio s mojom “političkom karijerom” prvi sastanak nakon što sam se vratio djelatnici su tražili da objasnim svoje samoubojstvo koje sam naravno…. dočarao :). U ovom “pranku”, oni su krivci sto su me gurnuli u provaliju (politiku) te sam napustio firme (bio na godišnjem) i dotakao dno života u kojem ne vidim spas…..”, napisao je tim povodom Krezić na svome Facebook profilu.

Facebook Komentari