Blaženko Boban novi je HDZ-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije

Blaženko Boban, saborski zastupnik i bivši dugogodišnji gradonačelnik Solina, novi je HDZ-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije.

“Kažu čovjek snuje, a Bog određuje. Tko se i meni dogodilo, od danas krećem u kampanju, uz jedoglasnu podršku Predsjedništva i Županijskog odbora. To mi je jako važno za budući rad”, kazao je Boban.

Govoreći o sebi, Boban je naveo da je iz Solina, otac troje djece, da je 11 godina i 11 dana bio gradonačelnik Solina, te da je po aktivnosti u Saboru treći zastupnik.

“Ovim moralnim činom HDZ dokazuje vjerodostojnost na svim razinama”, kazao je Boban i istaknuo da za sada nema izborni program ali da će ga predstaviti za nekoliko dana. “Na njemu ću raditi 24 sata dnevno”, kazao je.

Objava kandidature Bobana uslijedila je nakon što je danas popodne Zlatko Ževrnja objavio da odustaje od kandidature za splitsko dalmatinskog župana.

“Iako ne osjećam osobnu odgovornost, svjestan medijske slike i percepcije javnosti stvorene nakon donošenja Odluke o dodjeli koncesije za Zlatni rat, te moguće političke štete za HDZ na ovim lokalnim izborima, objasnio je Ževrnja.

Facebook Komentari