Plenković s kandidatima za gradonačelnike u četiri velika grada: Siguran sam u sjajne rezultate

Ad

Premijer Andrej Plenković je s kandidatima HDZ-a za gradonačelnike Zagreba, Osijeka, Splita i Rijeke održao konferenciju za medije.

“Očekujem uspjeh kandidata HDZ-a na lokalnim izborima koji imaju punu potporu utemeljitelja HDZ-a, koji su spremni braniti boje HDZ-a u četiri velika grada Hrvatske. Profil kandidata je ono što sada realiziramo, očekujemo da budu dodana vrijednost naših lista i da na taj način pokažemo viziju HDZ-a za lokalne probleme”, rekao je Plenković i dodao kako je siguran u sjajne rezultate te da će potpora utemeljitelja osigurati sjajan angažman i koheziju simpatizera i glasača.

“Stoga zahvaljujem kolegi Kapulici na ovoj odličnoj inicijativi”, rekao je Plenković.

“Osijek zaslužuje puno bolje i više od onoga što sad ima, a ima stagnaciju. Osijek nam je najvažniji, pokušavamo pokrenuti gospodarstvo i otvoriti radna mjesta, razviti Osijek na kulturi koja je proglašena žderačem gradskog proračuna, želimo ga učiniti boljim”, rekla je Ivana Šojat i dodala kako se ne bi uključila u ovo sve da nije sigurna u pobjedu.

“Grad Rijeka je grad posrnulih projekata sadašnjeg gradonačelnika. HDZ izlazi samostalno, s jakim ljudima koji su kompetentni i koji su dokazani u svojim profesijama. Grad ćemo voditi transparentno s naglaskom na poduzetništvo i gospodarstvo kroz realizaciju kapitalnih projekata, rekao je Kristjan Staničić.

“Split i Dalmacija idu po pobjedu. Probudit ćemo ambiciju, otvoriti radna mjesta, ono što je potrebno Splitu. Područje Dalmacije je ono koje je vrhunska osovina koja mora pokrenuti cijelu Hrvatsku, rekao je Andro Krstulović Opara i dodao kako njegov tim vjeruje u pobjedu.

“Zagreb treba promjene. Kao što cijeli život brinem za ljude općenito, tako ću i za građane Zagreba. Sutra predstavljamo tim za Zagreb. Program će ići kroz kampanju nakon šo predstavimo članove tima. Vidjet ćete sutra sjajan tim koji zna u svojim područjima puno više od mene, rekao je Drago Prgomet koji je prokomentirao i ankete.

“Naši kandidati i naša politika i naš predsjednik su olakšali građanima odluku jer im neće biti teško glasati. Nadam se da ćemo ostvariti ambiciju i ostvariti sjajne rezultate, rekao je Mario Kapulica.

Premijer Andrej Plenković je na kraju konferencije naglasio kako je HDZ najveća stranka s najvećom potporom i sjajnim kandidatima.

“Želim sinergiju i partnerstvo s velikim gradovima i županijama. Ovo su ljudi slične generacije koji su u fazi kada imaju entuzijam mladih, a politički kredibilitet i iskustvo”, rekao je Plenković te dodao kako će se kampanje voditi temama koje su svakodnevene i bliske ljudima.

“Ova dva tjedna smo obišli zagrebačke gradske četvrti i ljude zanimaju teme vezane za njihove živote i o tome ćemo mi pričati bez ideologija i svađa. Naše je da ponudimo dobar tim koji će realizirati naše planove”, zaključio je Prgomet.

Facebook Komentari