Grad Gospić domaćin međunarodnog turnira hokeja “Gospić international hockey festival”

slavonija...vinkovci...11.02.2017. gradsko klizaliste u sredistu grada; u organizaciji upravnog odjela za drustvene djelatnosti grada vukovara i khl-a komarci odrzan turnir u hokeju na ledu; susret komarci - zagreb foto Gordan Panić

Piše: Dražen Prša

Gospić će ove godine po prvi puta biti domaćin međunarodnog turnira hokeja koji će ugostiti brojne domaće i strane selekcije pod nazivom “Gospić international hockey festival”, koji će se održati od 24.02-26.02.2017. u sportskoj dvorani Gospić.

Ciljevi ovog događanja su predstaviti hokej kao dio sportskih aktivnosti te na međunarodnom planu upisati festival u Gospiću na svjetsku kartu hokejaških događanja.

Dolazak na turnir je potvrdilo 10 ekipa, 120 natjecatelja koji će biti smješteni u gradu Gospiću, uz posjetitelje koji će doći gledati utakmice.

Raznolike hokejaške ekipe na ovom festivalu hokeja pokazati će svu atraktivnost tog sporta dok ćemo mi kao organizatori promovirati raznolikost sporta u Gospiću i Lici, te time i upoznati ljude sa povijesti grada i prirodnim ljepotama Like i okolice.

Očekujemo da ćemo zainteresirati mnoge ljubitelje hokeja ,pa tako i građane Gospića i okolice da dođu na ovaj atraktivni turnir te time uljepšaju ovaj festival hokeja i na taj način potaknu prvi naraštaj hokejaša u Gospiću, kazala je dir. TZ Grada Gospića Maja Baburić Strilić.

Facebook Komentari