Ostojić se obrušio na mogućeg kandidata SDP-a za gradonačelnika Zagreba, nakon nastupa na Z1: Smeće, Kanalizacija….

Ranko Ostojić je na svom Facebook profilu otkrio kako bi Marko Melčić mogao biti kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika, te se oštro usprotivio takvoj ideji.

Jedan od najistaknutijih SDP-ovaca Ranko Ostojić u svom Facebooku statusu je napisao kako je Marko Melčić ozbiljan kandidat stranke za zagrebačkog gradonačelnika.

Ostojić je u statusu prepunom uvreda izrazio oštro neslaganje s takvim izborom, naglasivši kako je nedopustivo da se ‘vlasnička struktura daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan ‘bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno”.

“Dragi prijatelji, ne bih vas toliko opterećivao sa statusima o Marku Melčiću da nisam saznao da je on vrlo ozbiljan kandidat SDPa za zagrebačkog gradonačelnika. Svašta čuješ, gledaš, čitaš…Ipak procjena da je glavni državni ovršitelj dao zeleno svijetlo , da tkz. Javna TV daje punu podršku, da Diler TV stavlja svu svoju novu vlasničku i drugu strukturu daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan – “Bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno ” uopće nije za zanemarit…Pripremite se”, napisao je Ostojić.

“Marko Melčić , “ugledni” zagrebački SDPovac i bivši čelnik GK SKH morao je promijeniti nadimak “Smeće” kako su ga do tada zvali u “Kanalizacija” . To nije umanjilo njegovu učestalo nastupanje na tkz. Javnoj televiziji i fašističkim dalekovidnicama, još je jedan u nizu Ostojićevih statusa…..

Melčić je inače bivši direktor Čistoće i veliki kritičar Zorana Milanovića. Svojevremeno je Milanku Opačić nazvao i ‘partijskom sponzorušom’.

“Vrijeme je da se Milanku Opačić ‘outsourca’ iz vrha stranke jer je došla ravno s faksa u vrh stranke i Sabor i nije radila nikad ništa konkretno u realnom sektoru. Osim seksa s glavešinama”, iznio niz gnjusnih optužbi na račun Milanke Opačić.

Statusi Ranka Ostojića su uslijedili nakon ove emisije, pa pogledajte što je Marko Melčić rekao da je izazvalo lavinu uvreda.

VIDEO Davorka Budimir, Melčić i Pavelić na Z1: Je li SDP na slučaju Tomislava Sauche izgubio obraz

Facebook Komentari